dilluns, 13 d’abril del 2009

La Isona i la Laura es queden a dormir a casa

Últimament la 'nova generació' es passen els caps de setmana dormint a casa dels altres...

Aquesta vegada ha estat les cosines Isona i la Laura les que han dormit fora de casa seva, concretament han vingut a jugar, sopar, dormir i esmorzar a casa de l'Anna.

Aprofitant que avui dilluns 13 d'abril és el dilluns de Pasqua, ahir diumenge vam anar a buscar a la Laura. La Isona la van portar els seus pares des de Sant Miquel del Fai on havien fet una visita.

L'Anna estava encantada que les seves cosines vinguéssin a dormir a casa seva, en tot moment intentava que les seves cosines s'ho passéssin bé, intentava - a la seva manera - ser una bona anfitriona. La Cristina també li va agradar tenir a les cosines a casa, no parava de riure i de seguir-les amb la mirada.

El sopar va anar força bé, totes 3 van menjar de primer 'sopa maravilla', se la van acabar totes. De segon van menjar salsitxes, com sempre l'Anna s'ho va menjar tot, la Laura li va costar una miqueta però també s'ho va acabar, en canvi la Isona no s'ho va acabar, va quedar clar que les salsitxes no és el seu fort... (tot i que va fer un esforç i en va menjar bastant).

En canvi, de postre, la Isona es va veure un bon got de llet amb Cola Cao; l'Anna va prendre formatge manxec; la Laura també va prendre formatge, però molt poc, ja estava molt tipa, (segons va dir).

A l'hora de dormir es va notar que la Laura havia fet una bona migdiada, la Isona i l'Anna tenien ganes de dormir, en canvi, la Laura tenia ganes de gresca.

Van començar dormint totes 3 al mateix matalàs, un de matrimoni que havíem posat a l'habitació de l'Anna. Però com que no s'acaben de dormir, de seguida l'Anna se'n va anar al seu llit, on es va adormir ràpidament, després la Isona també es va adormir.

La Laura va trigar més a adormir-se, eren les 24h i encara tenia corda!, segurament es deuria adormir per avorriment...

Pel matí s'han despertat a les 8h, han esmorzat, han jugat i després les hem portat a casa del tiet Sidru on han preparat les Mones de Pasqua... (però això ja és una altra història que explicaré en un altre post).