divendres, 14 de març del 2008

Escola per l'Anna

El passat dimarts (11/03/08) vaig assistir a la jornada de portes obertes de l'Escola Pinetons de La Garriga (web: http://www.xtec.es/ceipelspinetons/).



Per proximitat és l'escola que ens va millor, no obstant, amb independència d'aquest fet, em va agradar molt la presentació que va fer l'equip directiu.

Van presentar l'escola, les línies educatives i els trets diferencials de l'escola: entorn boscós, segueix un pla educatiu per ser Escola Verda, és una escola associada a la UNESCO, té servei de cuina propi (no càtering), laboratori equipat amb tecnologia molt acutal, (és una escola de primària, per tant, en teoria no li toca tenir laboratoris), és totalment pública, etc.

Després de la xerrada, i d'un bonic vídeo de presentació de l'escola fet per estudiants del centre, (que clarament li faltava volum), se'ns van mostrar les instal·lacions.

Es nota que l'edifici de l'escola és recent (del curs 1994-1995), tot està ben conservat i sembla un edifici ben pensat. A més la part infantil és molt recent, (tot just fa un any que es va inaugurar després d'implantar una segona línia educativa al centre).

També es va presentar l'AMPA; sembla una AMPA amb molta empenta, realitza moltes activitats i sembla que tingui una bona comunicació amb l'equip director del centre.

En resum, sembla una molt bona opció per a portar-hi l'Anna, (ara només falta que hi hagin places lliures!).


Enllaços relacionats:

2 comentaris:

MarcG ha dit...

El dimecres passat (26/03/08) vam fer la preinscripció a aquesta escola.

Ara només falta tenir sort i obtenir una plaça...

MarcG

MarcG ha dit...

Definitivament l'Anna ja està matriculada a l'Escola Pinetons!.