dijous, 24 de juliol del 2008

Fi de curs!! (adéu a Les Caliues)

(en aquesta foto només hi faltava l'Ariadna)

Finalment avui dijous 24 de juliol de 2008 ha estat el darrer dia de l'Anna a Les Caliues (l'escola bressol municipal de La Garriga).

Enrera queden 2 anys d'assistència a aquest centre, els 2 anys que fa que existeix.

L'Anna ha estat fent P1 i P2.

A P1 anava a la classe de la Caputxeta Vermella amb la Neus (no en recordo el cognom) i com a auxiliar la Pili.

En aquest P1 només hi anava 3 hores per dia, des de les 9h del matí fins a les 12h que la venien a buscar els avis; per tant, no dinava ni feia la migdiada a l'esmentada escola.

En aquell any, va ser força dura l'adaptació a l'escola. De setembre a gener es va passar més dies a casa dels avis que no pas a l'escola.

A gener va estar uns quants dies seguits sense anar a l'escola. Això li va servir per recuperar forces i a partir del febrer, quan va tornar a escola ja no va ser el mateix, no es posava malalta amb tant facilitat.

Agraeixo la feina feta per la Neus i la Pili, l'Anna va ser la primera vegada que se separava dels seus pares de forma periòdica.

A més, a l'Anna li va costar força caminar, la Neus pacientment hi anava insistint, li feia exercicis per a que, en mica en mica, anés començant a caminar.


En canvi, en aquest P2 hi ha hagut molts canvis.

D'entrada es quedava a l'escola des de les 9h del matí fins a les 17h, per tant, es quedava a dinar i a dormir.

Haig deixar ben clar que considero que l'educadora que ha tingut (la Gemma Alonso) i la seva auxiliar: l'Olga (no en recordo el cognom) són unes grans professionals.

Han educat molt bé a l'Anna, ha estat gaudint de l'escola.

De fet, quan li vaig comentar que l'any següent no tindria ni la Gemma ni l'Olga va plorar, i em va preguntar: '¿Per què no vénen a l'escola dels nens grans?'.

Llàstima que en aquest darrer dia, just després de dinar, ens ha trucat la Gemma dient-nos que l'Anna es trobava malament, estava vomitant.

Hem anat a buscar-la però abans de marxar els pares també ens hem acomiadat de les educadores i els hi hem regalat una foto de l'Anna per a que s'enrecordin d'ella.

Trobarem a faltar Les Caliues!


Enllaços relacionats: