dilluns, 16 de juny del 2008

Vivències de l'Anna, capítol 5: Excursió a l'Escola Pinetons

El dijous de la setmana passada l'Anna va anar d'excursió a una granja, (aquí teniu l'explicació), i el dia següent, sense tenir temps de descansar, va anar a una altra excursió.

Es van juntar tots els nens de P3 de l'escola bressol, uns 60 en total (educadores a part), i es van separar en funció de l'escola de primària que aniran l'any que ve, uns quants van anar a l'Escola Giroi, (aquests van anar a peu); la resta, els que van anar a les escoles Tagamanent, Puigraciós i Pinetons van agafar un autocar.

L'Anna va visitar l'Escola Pinetons, de fet, ja la coneixia per què és on vam anar a votar i mentre els seus pares votaven ella va aprofitar per xafardejar...


En aquest cas hi va anar amb les seves amigues i, també, amb la seva actual educadora, la Gemma.

La Gemma ens va comentar que a l'Escola Pinetons van ser rebuts per la directora del centre que els hi va ensenyar les instal·lacions. La Gemma li va encantar l'escola, ens va dir que li va semblar una molt bona escola.

A l'Anna també li va agradar... millor, s'hi passarà 9 anys de la seva vida...

Després, el dissabte per la tarda, vam anar a la festa de fi de curs que organitzava l'AMPA de l'Escola Pinetons. Tots els que ens hem matriculat (i òbviament tots els que actualment van a aquesta escola) estavem convidats.

Va estar molt bé, hi havia moltes activitats per fer... tot i que també hi havia molts nens fent cua!


Enllaços relacionats: