dilluns, 15 de desembre del 2008

'Els músics de Bremen'

El dissabte passat - 13/12/08 -vam assistir a una nova sessió de teatre del Petit Liceu: obres de teatre que organitza el Liceu de Barcelona per apropar la música als més petits amb les escoles o directament amb les famílies.



En aquest cas es tractava de l'obra: 'Els músics de Bremen'.
"Aquest espectacle de dansa reelabora el conte infantil Els músics de Bremen, la història d’uns animals domèstics maltractats pels seus amos que es rebel·len contra aquesta situació i que amb el seu enginy i la seva unió hi troben una sortida."

Com ja és habitual, al ser dissabte, primer vam anar a piscina, després - corrent - vam anar cap al teatre i, com és lògic, l'Anna es va adormir al cotxe. Arribats al teatre li va costar despertar-se del tot.

La novetat d'aquesta vegada fou la visita de la Cristina. Inicialment no estava previst, de fet, és encara massa petita, només té 5 mesos, però al final hi vam anar tota la família.

A l'Anna li va agradar molt l'obra, però hi va trobar a faltar la orquestra tocant en directe (com ens havíem trobat a 'El carnaval dels animals' o al 'Pere i el llop'. A 'Els músics de Bremen' la música no és directe llevat del so del clarinet.

Resumint, a l'Anna li va agradar molt... i a tots... de fet, ja tenim les entrades per la propera obra: 'La petita flauta màgica' el proper 24/01/09.