divendres, 19 de setembre del 2008

Inici de l'escola nova

Aquest dilluns 15/09/08 l'Anna va començar el curs a l'escola nova, l'escola Pinetons de La Garriga; a l'Anna li ha tocat estar a la classe dels Aneguets.

El primer dia, dilluns 15/09/08, només va anar-hi mig matí a l'escola i amb la companyia del Papa, és a dir, es feia adaptació amb els pares.

Com és lògic, l'Anna no va tenir cap problema donat que estava acompanyada del Papa i d'amigues com la Diana (i la Clàudia que tot i que és de la classe dels Pollets ens va visitar vàries vegades).

El segon dia, dimarts 16/09/08 també va ser d'adaptació, però aquest cop sense els pares. Això ja no li va agradar gaire a l'Anna i va plorar al deixar-la...

El tercer dia - 17/09/08 - ja va ser un dia 'normal', això vol dir des de les 9h del matí fins a les 16h30' de la tarda. L'Anna no s'ho va passar gens bé, especialment a l'hora del dinar i de la migdiada donat que canviava de professora (a l'hora de dinar i de dormir tenen una monitora específica per això).

En el quart i el cinquè dia s'ha repetit la mateixa situació: plorar al matí quan la deixem, dinar poc o molt poc i no voler dormir...

Suposo que cal tenir paciència...