dijous, 18 de setembre del 2008

Vivències de l'Anna, capítol 11: L'Anna descobreix el YouTube

A l'Anna li agrada veure el Mickey Mouse que fan els dissabtes i els diumenges pel matí a TVE1. Concretament el programa es diu 'La casa de Mickey Mouse'.

Darrerament, però, els responsables de la programació de TVE1 decideixen eliminar, quan menys t'ho esperes, aquest programa, a vegades per què fan motos, a vegades per un altre programa infantil que a l'Anna no li agrada ja que ella vol veure el Mickey Mouse.

Fins i tot m'he trobat un dia que van parar el programa a la meitat i, sense avisar, van donar els entraments de motos de no sé quina cilindrada...

Al final, per intentar consolar-la, vaig optar per buscar alguna cosa per Internet...

No sóc gens partidari de baixar-se ni pel·lícules ni música per Internet, per tant, desconec completament com fer-ho, però, en el cas de l'Anna, no calia fer-ho, només calia trobar alguna cosa que li agradés i que la fes deixar de pensar amb el Mickey Mouse que no veia.

Vaig optar per ensenyar-li vídeos del YouTube.

Li va encantar!

Li va agradar tant que ara només vol obrir l'ordinador, la televisió ja no la sedueix.

I això que els primers vídeos que vaig trobar del Mickey Mouse eren antics, de l'época que no es feien per ordinador i, al ser diferents dels d'ara, a l'Anna no li agradaven.

Però sí que li van agradar, i molt!, els vídeos dels Lunnis.

Per exemple, aquests dels Lunnis els mira molt:
Tant li ha agradat que ara ja sap escollir quin vídeo vol, i també què cal fer per tornar a veure el vídeo que acaba de veure.

És impressionant la rapidesa en què els nens assimilen el coneixement!