dilluns, 9 de febrer del 2009

Bistecs russos

Després de fer els postres (crema catalana), l'Anna ha ajudat a la seva mare a fer bistecs russos.

Li hem definit un bistec rus com una barreja entre una hamburguesa i una mandonguilla.

Aquí teniu com han quedat els bistec russos:

(feu click a la imatge per ampliar-la)

Per si algú ho vol fer, aquesta és la recepta:

Ingredients:
  • 400 grams de carn picada de vedella.
  • Pa ratllat.
  • 1 ou.
  • 1 raig de llet.
  • Sal.
  • Farina.
Què cal fer:
  • Barrejar tots els ingredients afegint-hi una mica de sal.
  • Fer unes boles ovalades, similar a una pilota de tennis, però una mica més petites.
  • Enfarinar les boles i fregir-ho amb un oli ben calent.
  • Baixar una mica el foc per a que es cogui de dins.
Aquí teniu una imatge de quan s'estaven fregint:

(feu click a la imatge per ampliar-la)

Si queda una mica eixut (tal com ens ha passat avui) heu d'afegir-hi una mica més d'ou i/o de llet.

Ara només falta que ho proveu!!, (penseu que és molt senzill... ho fa una nena de només 3 anys).