dilluns, 9 de febrer del 2009

Crema (catalana)

Avui - dia de l'aniversari de la cosineta Isona - amb l'Anna hem fet crema (catalana).

M'agradaria dir que hem fet una autèntica crema catalana, amb llimona, canyella i amb sucre cremat per sobre...

Però la veritat és que el hem fet és una crema 'de sobre', sense sucre cremat ni cap ratlladura de llimona.

No obstant, han quedat prou bones!

(feu click a la imatge per ampliar-la)

No us poso la recepta exacta perquè no té cap misteri, simplement seguir les (fàcils) instruccions que hi ha en la capsa de la crema: (barrejar bé el contingut del sobre en una mica de llet, escalfar la resta de la llet - fins a arribar a un litre - en un cassó, afegiu-hi unes 7 ó 8 cullerades soperes de sucre, esperar que tot plegat bulli per barrejar-ho tot, coure uns 3 minuts i servir-ho en vols. Quan estigui fred posar-hi una mica de canyella en pols per sobre).

Com sempre, a l'Anna li ha encantat fer 'cuinetes', (tot i que, també com sempre, ens hem embrutat força).